Umraniye Arcelik Klima Servisi


Ümraniye ARÇELİK Klima Servisi

Elektronik sektörünün gelişmesiyle klima cihazları yeni özelliklerine, konforuna kavuştu ve çeşitlendi. Servis Center olarak bizlerde 2000 yılından itibaren bu düzenin bir parçası olarak Ümraniye'de klima servis olarak hizmet vermeye başladık. Müşteri memnuniyetini esas alan ilkelerimiz ile piyasadaki klima firmalarının tüm ürünleri hakkında tam donanımlı uzmanlar yetiştirerek hiçbir müşterimizi geri çevirmemeye özen gösterdik.

ARÇELİK firması bu doğrultuda cihazlarını incelediğimiz ve hizmetini vermediğimiz firmalardan biri. Ümraniye ARÇELİK Klima Servisi olarak   klima servisi, klima bakımı, klima montajı, klima sökme takma, klima alt yapı, klima gaz değişimi gibi klimayı ilgilendiren her konuda üst seviye ekipmanlarla müdehale ederek tespit ettiğimiz sorunlarda parça değişimlerinde orjinal parça kullanıp bu parçalardan sorumluluk alarak yaptığımız işe ne kadar güvendiğimizi gösterdik.

Ümraniye ARÇELİK  Klima Servisimize ulaşarak periyodik veya tek seferlik bakım talebinde bulunabilir, sorunları erkenden tespit edebilir ve klimanızın sağlıklı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Yorumlar